Paling:

Zalm:

Makreel:

De gerookte paling van Jacob van Jan

Binnen Spakenburg zijn wij van origine bekend om onze (gerookte) paling en voeren wij dit nog steeds als ons hoofdproduct. Daarnaast roken we tegenwoordig nog veel meer vis en zijn we er trots op dat we nog steeds ieder product ambachtelijk zelf bereiden. Net zoals vroeger, doen we alles met de hand en gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten. Vis, rook en zout – geen extra toevoegingen! We besteden echt zorg en tijd aan jouw visproduct zoals echte vaklieden dat betaamt.

Zelf vis roken of stoven

Naast de gerookte vis die wij verkopen, zijn er ook schaal- en schelpdieren zoals garnalen en mosselen. Liever zelf je vis roken? Dat kan ook bij ons, met onze rookklare (ongerookte) visproducten. Tenslotte kun je nog kiezen voor een heerlijke paling om deze zelf te stoven!

Vis bestellen en afhalen

Jouw bestelde vis kun je bij ons ophalen op de Palingweg 1 in Bunschoten-Spakenburg. Wij zorgen ervoor dat de bestelde visproducten op het door jou gewenste tijdstip voor je klaarliggen. Zo heb je altijd de meest verse vis van Jacob van Jan!