Bestelproces voor resellers

Jouw gerookte én verse vis eenvoudig en snel besteld

Op zoek naar een groothandel die diverse soorten ambachtelijk warm en koud gerookte- én verse vis levert? Zoek dan niet verder! Bij Jacob van Jan ben je aan het juiste adres.

Als vishandelaar heb je behoefte aan een gemakkelijk en snel bestelproces. Daarom hebben wij ons bestelproces zo ingericht dat je eenvoudig en snel jouw vis bestelt. Of je nu gerookte paling, zalm, makreel, haring, garnalen, mosselen of coquilles wilt bestellen; bij Jacob van Jan vind je alles wat je zoekt.

Hoe werkt het bestellen?

  • Neem allereerst een kijkje in ons assortiment. Hier vind je ons uitgebreide aanbod aan gerookte en verse vis.
  • Vervolgens kies je de gewenste producten en bel of app je jouw bestelling vóór 16:00 op 033 298 54 22 aan ons door.
  • Zodra wij jouw bestelling binnen hebben, gaan wij aan de slag om deze klaar te maken.
  • De volgende dag kan je jouw vis ophalen bij ons in de winkel óf we bezorgen het bij jou. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel om zelf jouw vis uit te zoeken.
Ik wil bestellen

Ambachtelijk

Bij Jacob van Jan zetten wij ons in voor kwaliteitsvis. Heerlijk zelfgemaakt en bereid, met de aandacht en zorg die het verdient.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs die je betaalt voor onze producten staat in goede verhouding tot de kwaliteit daarvan.

Flexibel

Jij belt? Wij leveren binnen één dag! Dat noemen wij flexibele service.

Assortiment

Bij Jacob van Jan zetten wij ons in voor kwaliteitsvis. Ambachtelijk gemaakt en bereid, met de aandacht en zorg die het verdient. Wij leveren diverse soorten warm en koud gerookte vis. Denk aan paling, haring, zalm, makreel en ook forel uit eigen productie. Zo lekker, vers en puur mogelijk, zodat jouw klanten de beste smaaksensatie beleven.

Maar we bieden meer dan alleen gerookte vis. Ons ‘Special Seafood’ assortiment bevat een uitgebreide selectie van kwaliteitsproducten die jouw klanten zeker zullen waarderen. Van diverse soorten garnalen, mosselen en coquilles tot zee-egels, exotische vissoorten en topkwaliteit verse visfilets – bij ons vind je altijd iets bijzonders.

Meer over onze Makreel

Meer over onze Paling

“De producten van Jacob van Jan bevallen heel goed. Wij nemen bijna het hele assortiment af. Alles is super vers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, dat merk je gewoon echt. Veel groothandels hebben een ruimer assortiment, zij doen de gerookte producten ‘er bij’. Bij Jacob van Jan ligt de focus op gerookte vis en daarin zijn zij dé specialist”.

Koelewijn Vishandel
Jacob van Jan

Ons unieke netwerk

Onze verse, ambachtelijke producten worden al in tal van viskramen en -winkels verkocht. Waarom zij zo blij zijn met onze producten en de samenwerking? Wij kopen zelf al onze grondstoffen in en werken met gespecialiseerde bedrijven en vakmensen samen. In alles wat wij doen, staan uw wensen voorop.
Kaart met alle netwerken