Crostini met palingfilet

Crostini met palingfilet

Ingrediënten Crostini met palingfilet

Voor 4 personen:

  • 1 el mosterd
  • 2 maïs petitpains
  • 1 kleine courgette
  • 2 eetlepels yoghurtmayonaise
  • 200 gram paling
  • Als garnering 2 eetlepels verse basilicum (dunne reepjes)
  • en 2 el bieslook (fijngeknipt)

Bereiding

  1. Snijd diverse dunne sneetjes brood.
  2. Rooster deze vervolgens goudbruin in de oven.
  3. Maak slierten van de courgette van dezelfde lengte als de crostini.
  4. Snijd ook de paling in gelijke stukken, zodat ze op de crostini passen.
  5. Meng de mosterd en de mayonaise en smeer hiermee de crostini in.
  6. Beleg de crostini’s met courgette en paling.
  7. Garneer tot slot met wat verse basilicum en bieslook.

Bron: Recept van visrecepten.nl

Nieuwsbrief
close slider