Huisgemaakte makreel-/eiersalade wraps – Makreel vis van de maand!

Huisgemaakte makreel-/eiersalade wraps – Makreel vis van de maand!

-Ingrediënten Huisgemaakte makreel-/eiersalade wraps-

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 gerookte makreel
  • 4 eieren
  • 2 sjalotjes
  • 2 eetlepels kleine zilveruitjes
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 flinke eetlepel fijngehakte dille
  • Versgemalen peper
  • Snufje zout
  • 2 avocado’s
  • 8 kleine wraps
  • 2 limoenen
  • Romaine sla

Bereiding

1. Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ makreel los.
2. Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze even schrikken onder de koude kraan.
3. Pel de eieren, snijd ze in grove stukjes, doe ze samen met de los geplukte makreel, fijngehakte sjalotjes, zilveruitjes, mayonaise en fijngehakte dille in een kom. Roer de makreel-/eiersalade goed door elkaar. Zet afgedekt weg in de koelkast.
4. Maak ondertussen de avocado’s schoon, snijd ze in dunne plakjes en pers er 1 limoen bovenuit.
5. Beleg iedere wrap eerst met wat Romaine sla, plakjes avocado en verdeel er dan de makreel-/eiersalade over.
6. Rasp tenslotte nog wat limoenschil erboven en rol de wraps op. Steek ze vast met een prikketje.

Eet smakelijk!

Bron: Recept van www.visrecepten.nl

Nieuwsbrief
close slider