Terug naar overzicht
Deel dit bericht

Jacob van Jan is trotse sponsor van VNV

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten. Sinds 1982 behartigen zij de belangen van de visspecialisten in Nederland. Dit doet de VNV door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die het beleid bepalen in de vissector. Het doel? Een sterke en gezonde visbranche neerzetten. Jacob van Jan is dan ook bijzonder trots dat wij als sponsor aan de vereniging zijn verbonden.

Breed assortiment

Bij een visrokerij denk je misschien vooral aan paling, zalm en makreel. Het assortiment van Jacob van Jan is echter veel breder dan dat. Zo kun je ook bij ons terecht voor diverse luxe verse vissoorten, oesters, diepvriesproducten en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Jacob van Jan om een afspraak te maken via telefoonnummer 033-2985422 of e-mailadres info@jacobvanjan.nl.

Nextdeli

Ben je gevestigd op een locatie die buiten de reguliere bezorgroutes van Jacob van Jan valt? Niet getreurd. Wij zijn onlangs namelijk aangesloten bij het platform Nextdeli. Zij bezorgen namens ons door heel Nederland, zonder extra kosten voor jou als visspecialist. De vertegenwoordigers leggen graag aan je uit hoe dit werkt.