Avocado gevuld met garnalen
Ingrediënten voor 8 personen
- 4 rijpe avocado’s
- 400 gram garnalen
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel crème fraiche
- 1 eetlepel ketchup
- Scheutje Worcester sauce
- Peper en zout
- Scheut whisky
- ½ limoen
Benodigdheden:
- Geen speciale benodigdheden
Bereiding
Snijd de avocado’s in de lengte in twee helften. Verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd dit in kleine blokjes. Knijp het sap van de limoen hierover uit. Meng de mayonaise, crème fraiche, ketchup, peper en zout tot een gladde massa. Voeg als laatste een scheut whisky toe.
Vermeng de garnalen met deze saus. Meng nu de avocadostukjes erdoor. Vul de avocado’s hiermee. Eventueel garneren met een stukje rode paprika.
Eet smakelijk!
Kennis

Op het menu: romige pasta met gerookte paling
Gerookte paling kun je op vele manieren eten. Maar meestal houden we ons vast aan de simpele combinaties: op een broodje, toastje of uit de hand. Heb jij weleens gedacht aan een palingburger, pizza met...

Noodles met koud gerookte zalm en zeekraal
Ingrediënten voor 8 personen 250 gram zeekraal 1 lente-ui 300 gram koud gerookte zalm Rijst noodles 100 gram 1 eetlepel Japanse sojasaus ½ eetlepel sesamolie ½ eetlepel mirin ½ theelepel stroop Grof gemalen peper sesamzaad...