Avocado gevuld met garnalen

Ingrediënten voor 8 personen

  • 4 rijpe avocado’s
  • 400 gram garnalen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraiche
  • 1 eetlepel ketchup
  • Scheutje Worcester sauce
  • Peper en zout
  • Scheut whisky
  • ½ limoen

Benodigdheden:

  • Geen speciale benodigdheden

Bereiding

Snijd de avocado’s in de lengte in twee helften. Verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd dit in kleine blokjes. Knijp het sap van de limoen hierover uit. Meng de mayonaise, crème fraiche, ketchup, peper en zout tot een gladde massa. Voeg als laatste een scheut whisky toe.

Vermeng de garnalen met deze saus. Meng nu de avocadostukjes erdoor. Vul de avocado’s hiermee. Eventueel garneren met een stukje rode paprika.

Eet smakelijk!

Jacob van Jan