Onze Rokerij

Rokerij logo

Aandacht & Ambacht

Al meer dan 100 jaar

Wij zetten ons in voor kwaliteitsvis. Geen opsmuk, alleen maar vis, zout en rook. Net zoals overgrootvader Jacob, de zoon van Jan, deze traditie rond 1900 is gestart. Meer is er in onze ogen ook niet nodig om het lekkerste uit een vis te halen.

Vis, zout en rook

In Bunschoten-Spakenburg en omgeving staat Jacob van Jan bekend om zijn gerookte paling. De heerlijke smaak van onze paling is zo’n succes, dat we deze aanpak met alleen natuurlijke ingrediënten ook gebruiken om allerlei andere soorten vis te roken. Denk aan haring, zalm, makreel en forel. Het roken van de vis doen we allemaal in eigen huis, met de aandacht en zorg die het verdient. Zo lekker, vers en puur mogelijk – opdat u de beste smaaksensatie kunt beleven!

Jacob van Jan

Ons unieke netwerk

Onze verse, ambachtelijke producten worden al in tal van viskramen en -winkels verkocht. Waarom zij zo blij zijn met onze producten en de samenwerking? Wij kopen zelf al onze grondstoffen in en werken met gespecialiseerde bedrijven en vakmensen samen. In alles wat wij doen, staan uw wensen voorop.
Kaart met alle netwerken