Scrambled eggs met gerookte zalm

Scrambled eggs met gerookte zalm

Een recept van Jacob van Jan: Scrambled eggs met bieslook en gerookte zalm. Ideaal om te serveren bij het Paasontbijt óf de Paasbrunch!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 eieren
  • 8 eetlepels melk (of room)
  • 50 gram roomboter
  • 2 tomaten
  • circa 20 stengeltjes bieslook
  • zwarte peper
  • zeezout
  • gerookte zalm van goede kwaliteit (Rokerij Jacob van Jan😉)

Bereiding

1. Klop de eieren licht los, samen met de melk
2. Snijd de tomaat in kleine stukjes en meng deze door het eiermengsel
3. Breng het mengsel op smaak met wat peper en zout
4. Snijd de bieslook in kleine stukjes en bewaar deze
5. Laat de boter smelten in de koekenpan
6. Voeg het mengsel toe en roer door tot het ei net gaar is, maar nog wel smeuïg
7. Serveer de scrambled eggs in een schaal waarna je de bieslook en gerookte zalm eroverheen verdeelt.

Tip: Serveer het recept met geroosterd brood om het te perfectioneren.
Eet smakelijk!

Nieuwsbrief
close slider