Ontvang 10% korting op stoofpaling!

Voor de lekkerste papstip!

Gestoofde paling en papstip zoals Oma het maakt(e)

Jacob van Jan is één van de bekendste visrokers van Nederland met een rijke historie. Overgrootvader Jacob, de zoon van Jan, is al rond 1900 begonnen met het roken van Zuiderzeeharing en handelen in ansjovis. Na de Tweede Wereldoorlog ging het bedrijf over van Jacob op zijn zoons Roelof van Jacob en Hendrik van Jacob. Toen uiteindelijk Roelof eind jaren  '70 stopte, was de gerookte paling enorm populair geworden

Vis met papstip is voor veel Spakenburgers een traditionele én bovenal smaakvolle maaltijd. De basis is eenvoudig, maar iedere familie heeft zo zijn eigen toevoegingen. 

Vijf verschillende Spakenburgse families delen hoe zij papstip bereiden en dat levert vijf prachtige verhalen en unieke recepten op! 

Bij papstip eet je natuurlijk vis, daarom hebben we ook twee heerlijke recepten voor het bereiden van paling toegevoegd: gestoofde paling en paling reuren. 


Bent u benieuwd naar de recepten en de verhalen?

Ga dan naar www.jacobvanjan.nl/papstip


En wil je ook nog eens profiteren van korting? Vraag dan nu jouw kortingscoupon aan! #zoalsomahetmaakt