Terug naar overzicht
Deel dit bericht

Palingrookwedstrijd 2.0

Vanwege het grote succes van afgelopen jaar, organiseren wij dit jaar wederom de Palingrookwedstrijd 2.0! Ben jij fervent thuisroker? Schrijf je dan nu in en laat onze jury op 17 juli jouw lekkerste gerookte paling proeven. Wie weet win je dan wel één van de mooie prijzen.

Wanneer: zaterdag 17 juli 2021
Voor wie: iedereen met een rookkast of rookton
De prijzen:

1. Boottocht 4 personen Jachthaven Kortenhoef
2. Diner bon Spui76 van €100,-
3. Lunchbon Sjik van €50,-
4. Vispakket Jacob van Jan t.w.v. €50,-
5. Drankpakket Henk Peter

De jury:

  • Henk Koelewijn (eigenaar Rokerij Jacob van Jan)
  • Bastiaan & Niels (BBQproof)
  • Jaap Koelewijn (voormalig eigenaar Rokerij Jacob van Jan)

Hoe werkt het?

Zaterdag 17 juli krijgt iedereen de kans om vanuit huis onze jury, familie én vrienden te verrassen met de lekkerste gerookte paling. Professional of hobbyist, van iedereen willen we de paling graag proeven. Van Rokerij Jacob van Jan krijg je vier schierpalingen. Schierpalingen zijn palingen van zeer constante kwaliteit, waardoor iedereen dezelfde palingen krijgt. Deze haal je zaterdag 17 juli tussen 09:00 uur en 10:00 uur op en dan kan de wedstrijd echt beginnen! Om 15:00 uur lever je bij onze Rokerij de drie palingen in die volgens jou het best zijn gelukt.

Bij het inleveren mag je één persoon meenemen. Voor jullie staat lekker wat te drinken klaar en we maken we er een feestelijke middag van. Bastiaan en Niels zullen tijdens het proeven en het bekendmaken van de winnaars livegaan op hun social mediakanalen. Op deze manier kunnen ook de fans thuis meegenieten van de uitslag. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles op 1,5 meter afstand plaatsvindt.

Programma

09:00 – 10:00 uur:Ophalen vier palingen Rokerij Jacob van Jan
10:00 – 14:00 uur:Thuis de lekkerste paling roken
11:00 – 15:00 uur:Verkoop vers gerookte paling voor de liefhebber
14:00 – 15:00 uur:Drie palingen inleveren
16:00 uur: Bekendmaking winnaar

Aanmelden

Wil je meedoen met deze Palingrookwedstrijd 2.0? Schrijf je dan hier in! De inschrijfkosten bedragen €15,-. Na het inschrijven ontvang je een betaallink in je mail. Als de betaling is afgerond ben je officieel ingeschreven voor de wedstrijd.

Ik wil me aanmelden >

Spelregels

Om de wedstrijd goed te laten verlopen, hebben we een reglement opgesteld. Dit reglement vind je via deze link. Lees het reglement goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Jacob van Jan

Jacob van Jan is één van de bekendste visrokers van Nederland met een rijke historie. Een echt familiebedrijf, met altijd dezelfde passie voor vis! Wij zetten ons in voor kwaliteitsvis. Heerlijk zelfgemaakt en bereid, met de aandacht en zorg die het verdient. In onze Rokerij kun je diverse soorten ambachtelijke warm en koud gerookte vis verkrijgen. Denk aan paling, haring, zalm, makreel en ook forel uit eigen productie. Zo lekker, vers en puur mogelijk voor de beste smaaksensatie!