Thuisrokers opgelet: schrijf je nu in voor de Palingrookwedstrijd 2.0 op 29 augustus!

Thuisrokers opgelet: schrijf je nu in voor de Palingrookwedstrijd 2.0 op 29 augustus!

Was jij net zo teleurgesteld als wij dat de Palingrookwedstrijd dit jaar niet door kon gaan? Dan hebben we goed nieuws! Op zaterdag 29 augustus organiseert Rokerij Jacob van Jan de Palingrookwedstrijd 2.0! Ben jij fervent thuisroker? Schrijf je dan nu in en laat onze jury op 29 augustus jouw lekkerste gerookte paling proeven. Wie weet win je dan wel één van de mooie prijzen.

Wanneer: zaterdag 29 augustus 2020
Voor wie: iedereen met een rookkast of rookton
De prijzen:

  1. Boottocht op een boot van Jachthaven Kortenhoef voor 8 personen t.w.v. €500,- (Inclusief: entreeplank, flessen wijn, flessen water, lunch. Datum naar keuze)
  2. Een volledig verzorgd diner voor twee personen bij Spui76
  3. Visschotel Jacob van Jan t.w.v. €100,-

De jury:

  • Henk Koelewijn (eigenaar Rokerij Jacob van Jan)
  • Bastiaan & Niels (BBQproof)
  • Sander Koelewijn (Kampioen van Spakenburg 2016)

Hoe werkt het?
Zaterdag 29 augustus krijgt iedereen de kans om vanuit huis onze jury, familie én vrienden te verrassen met de lekkerste gerookte paling. Professional of hobbyist, van iedereen willen we de paling graag proeven. Van Rokerij Jacob van Jan krijg je vier schierpalingen. Schierpalingen zijn palingen van zeer constante kwaliteit, waardoor iedereen dezelfde palingen krijgt. Deze haal je zaterdag 29 augustus tussen 09:00 uur en 10:00 uur op en dan kan de wedstrijd echt beginnen! Om 15:00 uur lever je bij onze Rokerij de drie palingen in die volgens jou het best zijn gelukt.

Bij het inleveren mag je één persoon meenemen. Voor jullie staat lekker wat te drinken klaar en we maken we er een feestelijke middag van. Bastiaan en Niels zullen tijdens het proeven en het bekendmaken van de winnaars livegaan op hun social mediakanalen. Op deze manier kunnen ook de fans thuis meegenieten van de uitslag. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles op 1,5 meter afstand plaatsvindt.

Vers gerookte paling afhalen
Ben je nou geen ster in het roken van paling, maar wil je toch kunnen genieten van deze heerlijke lekkernij? Dan kan dat! Van 11:00 uur tot 15:00 uur zullen onze medewerkers paling roken bij de Rokerij. Bestellen kan gemakkelijk op zaterdag 29 augustus via onze website en je kunt je bestelling afhalen bij ons pick-up point. Betalen kan alleen op locatie. En we hebben ook een leuke actie! Elke 25e klant krijgt een vispakket van Rokerij Jacob van Jan!

Programma
09:00 – 10:00 uur:   Ophalen vier palingen Rokerij Jacob van Jan
10:00 – 14:00 uur:   Thuis de lekkerste paling roken
11:00 – 15:00 uur:   Verkoop vers gerookte paling voor de liefhebber
14:00 – 15:00 uur:   Drie palingen inleveren
16:00 uur:                 Bekendmaking winnaar

Aanmelden
Wil je meedoen met deze Palingrookwedstrijd 2.0? Schrijf je dan hier in! De inschrijfkosten bedragen €10,-. Na het inschrijven ontvang je een betaallink in je mail. Als de betaling is afgerond ben je officieel ingeschreven voor de wedstrijd.

Ik wil me aanmelden >

 

Spelregels
Om de wedstrijd goed te laten verlopen, hebben we een reglement opgesteld. Dit reglement vind je via deze link. Lees het reglement goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Jacob van Jan
Jacob van Jan is één van de bekendste visrokers van Nederland met een rijke historie. Een echt familiebedrijf, met altijd dezelfde passie voor vis! Wij zetten ons in voor kwaliteitsvis. Heerlijk zelfgemaakt en bereid, met de aandacht en zorg die het verdient. In onze Rokerij kun je diverse soorten ambachtelijke warm en koud gerookte vis verkrijgen. Denk aan paling, haring, zalm, makreel en ook forel uit eigen productie. Zo lekker, vers en puur mogelijk voor de beste smaaksensatie!

Nieuwsbrief
close slider