Tomaten gevuld met makreelsalade

Tomaten gevuld met makreelsalade

– Hapjes voor de visborrel: bereidingstijd 20 min –

Ingrediënten voor 8 personen

  • 1 makreel
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • peper
  • zout
  • ½ theelepel gerookt paprikapoeder
  • halve sjalot
  • 16 middelgrote tomaten
  • 2 takjes peterselie voor garnering

Benodigdheden:

  • Geen speciale benodigdheden

Bereiding

Snijd de bovenkant van de tomaat af. Bewaar deze kapjes. Hol de tomaten nu uit. Snijd de tomatenkapjes vervolgens in zeer kleine stukjes.

Fileer de makreel en hak de sjalot heel fijn. Doe de makreel met mayonaise, yoghurt, peper, zout, gerookt paprikapoeder, tomatenstukjes en sjalot in een kom en meng door elkaar.

Vul de tomaten met dit mengsel en garneer af met een toefje peterselie.

Eet smakelijk!

Nieuwsbrief
close slider