Het brede zakelijke visassortiment

Allerlei soorten warm of koud gerookte vis (filet), diepvries producten en veel verschillende soorten garnalen en andere schaal- en schelpdieren. Voor al jouw zakelijke doeleinden zijn er tal van opties. Altijd gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten voor de beste smaak!

Warm en koud gerookte vis

Bij ons kun je terecht voor zowel warm als koud gerookte vis. Het verschil tussen deze twee rooktechnieken is de temperatuurhoogte. Koud gerookte vis wordt gegaard in zout en daarna gerookt op een lage temperatuur, terwijl warm gerookte vis gerookt wordt bij een temperatuur tussen de 75 en 100 graden Celsius. Roken geeft een specifieke smaak aan de vis, maar wordt van origine gebruikt om de houdbaarheid te vergroten.

Wij voeren een breed aanbod van smaken. Je kunt kiezen voor heerlijke warmgerookte paling en forel of je kunt gaan voor zalm, haring, makreel en sprot die zowel warm als koud gerookt kan worden. Er zijn dus genoeg smaken te verkrijgbaar, voor iedere liefhebber wat wils!

Roken op locatie

Het is ook mogelijk om bij jou op locatie de vis te roken om zo jouw verkoop te ondersteunen. Want wat is nou lekkerder dan een lekkere vers gerookte paling of makreel? Daarbij is roken op locatie een ambachtelijke activiteit die tegelijkertijd ook voor een vorm van live entertainment zorgt.

Zelf vis fileren

We fileren bijna al onze vissen zelf. Voor iedere paling, haring, zalm, makreel, forel en sprot komt er handwerk aan te pas. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het netjes gebeurt en de vis het lekkerste blijft. Op ambachtelijke wijze genieten, dat is toch wel echt het meest smakelijk!

Vis in jouw eigen zakelijke verpakking

Jouw eigen persoonlijke vis? Dat kan! Personaliseer je product met een verpakking met persoonlijke sticker en maak een goede indruk.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan hier contact op om vrijblijvend de opties te bespreken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag een offerte aan

Nieuwsbrief
close slider