Het brede zakelijke visassortiment
Allerlei soorten warm of koud gerookte vis (filet), diepvries producten en veel verschillende soorten garnalen en andere schaal- en schelpdieren. Voor al jouw zakelijke doeleinden zijn er tal van opties. Altijd gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten voor de beste smaak!
Warm en koud gerookte vis
Bij ons kun je terecht voor zowel warm als koud gerookte vis. Het verschil tussen deze twee rooktechnieken is de temperatuurhoogte. Koud gerookte vis wordt gegaard in zout en daarna gerookt op een lage temperatuur, terwijl warm gerookte vis gerookt wordt bij een temperatuur tussen de 75 en 100 graden Celsius. Roken geeft een specifieke smaak aan de vis, maar wordt van origine gebruikt om de houdbaarheid te vergroten.
Wij voeren een breed aanbod van smaken. Je kunt kiezen voor heerlijke warmgerookte paling en forel of je kunt gaan voor zalm, haring, makreel en sprot die zowel warm als koud gerookt kan worden. Er zijn dus genoeg smaken te verkrijgbaar, voor iedere liefhebber wat wils!