Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Koelewijn Vishandel

We spreken met Hugo Koelewijn, eigenaar van Koelewijn Vishandel BV

“Op verschillende markten in Nederland verkopen we visproducten. We staan op de Veluwe en in Brabant. Eigenlijk hebben we het hele proces in eigen hand, van inkoop tot aan verwerking en het bereiden van producten”.

Van vader op zoon!

“Hoe lang we al samenwerken met Jacob van Jan? Dat zou je eigenlijk aan mijn opa moeten vragen. Ons bedrijf bestaat al 70 jaar en gaat over van vader op zoon, zelf werk ik er nu 15 jaar. Zo lang als ik mij kan herinneren nemen wij producten af bij Jacob van Jan. Dat doen we niet voor niets. Bij ons in Spakenburg zitten veel groothandels die vis produceren maar Jacob van Jan hoort gewoon bij de beste!”

Wij nemen bijna het hele assortiment af!

Henk Koelewijn: “Koelewijn Vishandel B.V. is al zo lang als wij kunnen herinneren een goede klant van ons. De samenwerking verloopt heel soepel. Ze geven de bestelling meestal door, waarna wij de vis brengen. Hugo bestelt bijna het hele assortiment gerookte vis bij ons. We zijn er trots op dat onze producten bij deze kwaliteitszaak in de vitrine liggen!”

Top service

“De service is eigenlijk altijd goed. Ze hebben het hele proces goed onder controle. Wij hebben duidelijke afspraken qua levering en het aanleveren van producten gebeurt eigenlijk altijd op tijd. Dat is altijd al zo geweest. Ook toen ik nog contact had met de vorige generatie, voordat Henk het overgenomen heeft”.

Kwaliteit van dé specialist

“De producten van Jacob van Jan bevallen heel goed. Wij nemen bijna het hele assortiment af. Alles is super vers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, dat merk je gewoon echt. Veel groothandels hebben een ruimer assortiment, zij doen de gerookte producten ‘er bij’. Bij Jacob van Jan ligt de focus op gerookte vis en daarin zijn zij dé specialist”.

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.