Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Ons special seafood

Altijd iets Bijzonders

Tegenwoordig staat ambachtelijk roken bij Jacob van Jan nog steeds hoog in het vaandel. Maar naast de gerookte producten verhandelen wij ook ‘special seafood’. Van verschillende soorten garnalen, mosselen en coquilles tot zee-egels, exotische vissoorten en topkwaliteit verse visfilets. Zo heeft u altijd iets bijzonders.

Onze producten hebben een hoge omloopsnelheid. De producten zijn daarom altijd vers.

Bent u op zoek naar verse vissoorten of schaal- en schelpdieren die niet standaard in ons assortiment zitten? Wij denken graag met u mee en zijn flexibel in het inkopen, bereiden en verpakken van de visproducten. Speciaal voor u.

Verse vis

Wij hebben wekelijks een variërend vers aanbod van verse vis zoals, zalmfilets D-trim 4/5, Bretonse sardien, red snappers, dorade, zeebaars en zeebaarsfilet, inktvisringen en tentakels en nog veel meer. Meld u aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte van het actuele aanbod!

Verse tonijn

Als onderdeel van ons Special Seafood assortiment hebben wij verse tonijn. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder onze klanten. Een absoluut uniek TOP product! Super vers, super mooi van kleur en zonder spier in een MAP verpakking of vacuümverpakking.

Verkrijgbaar als hele moot van ong 2 KG, als steaks en ook zelfs als poké blokjes. Kant en klaar voor u gesneden om direct verwerkt te worden. Meedenken met de klant, namens Jacob van Jan Special Seafood!

Schaal en schelpdieren

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het assortiment schaal en schelpdieren.

Wij hebben als enige groothandel in Spakenburg, standaard een ruime voorraad aan verschillende soorten oesters, kokkels, scheermessen, vongole en uiteraard verse mosselen in huis. Dagelijks vers!

Een greep uit ons oester-assortiment: handgeraapte oesters, FineDeClaire Gourmande Speciale en Coutainsville, Gillardeau, Tsarskaya, Special Geay, Unima en nog meer. Vraag naar de mogelijkheden en wij zullen proberen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zeegroenten

Zeekraal en lamsoren zijn vandaag de dag niet alleen gewild omdat de zilte smaak zo lekker is. Ze zijn vooral ook rijk aan mineralen, ijzers en vitamines en passen dus bijzonder goed in een gezond dieet. Zeewieren vullen dit pallet aan met spoorelementen, jodium, ijzer, antioxidanten en meer. Dankzij deze eigenschappen én de duurzame teelt wordt verwacht dat ze steeds verder in populariteit zullen toenemen. Jacob van Jan is erbij.

Ons unieke netwerk

Onze verse, ambachtelijke producten worden al in tal van viskramen en -winkels verkocht. Waarom zij zo blij zijn met onze producten en de samenwerking? Wij kopen zelf al onze grondstoffen in en werken met gespecialiseerde bedrijven en vakmensen samen. In alles wat wij doen, staan uw wensen voorop.