Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Onze klantverhalen

Visspecialist Marc van Mierlo
“Bij Jacob van Jan ben je geen nummer. Daarnaast zijn de lijnen kort en word je goed behandeld. Heb je net als ik niet een megagrote viszaak, maar heb je wel een speciale soort vis nodig? Ook dat regelen ze voor je, zonder dat je veel kilo’s moet afnemen. Dat vind ik superfijn.”
Klantverhaal: Visspecialist Marc van Mierlo
Visburgt
“Naast dat ik de prijskwaliteitverhouding erg goed vind, is bij Jacob van Jan één telefoontje al genoeg. Ze staan altijd voor je klaar en werken oplossingsgericht. Het hele team. Ze doen het echt samen en weten wat er gebeurt.”
Klantverhaal: Visburgt
Visspecialiteiten Klaas-Jan & Arie
“Jacob van Jan is écht een ambachtelijke rokerij die niet alleen kwaliteitsproducten verkoopt, maar ook met je meedenkt. Mocht er iets verkeerd gaan dan lossen zij dat áltijd op. De service van Jacob van Jan is gewoon top! Anders zijn we natuurlijk niet al 25 jaar klant.”
Klantverhaal: Visspecialiteiten Klaas-Jan & Arie
Visspeciaalzaak Nick
“De producten van Jacob van Jan bevallen mij heel goed. Soms is het bij gerookte vis het geval dat het net doorgerookt of net iets te zout is. Bij Jacob van Jan is het gewoon precies goed gerookt. En dat is wat mijn klanten willen! Vis roken is een kunst en juist die kunst heeft Jacob van Jan in de vingers. Ik zeg: lekker zo doorgaan!”
R. Koelewijn & Zoon
“Als ik Jacob van Jan zou moeten omschrijven in één woord dan is dat ‘perfectie’. De jongens die bij Jacob van Jan werken steken hun nek voor je uit. Ik kan altijd op hen terugvallen. Ze denken met mij mee en leveren uitstekende service. Bijvoorbeeld als ik een bepaalde actie of aanbieding wil doorvoeren. Of als een product dat ik veel afneem bijna op is, dan nemen ze het initiatief om even te bellen en te informeren of ik het product nog nodig heb zodat ze het apart kunnen houden. Gewoon écht super!”
Klantverhaal: R. Koelewijn & Zoon
Ru-vis
“Wij zijn al zo’n 65 jaar klant bij Jacob van Jan. Mijn vader werkte al samen met de opa van Henk. Hij kocht dan paling op de veiling en liet het roken bij Jacob van Jan. Vroeger draaide het hoofdzakelijk om paling. Tegenwoordig roken ze veel meer producten. Gerookte makreel is bij ons een echte bestseller en palingfilet verkopen we ook heel veel.”
Klantverhaal: Ru-vis
Koelewijn Vishandel
“De producten van Jacob van Jan bevallen heel goed. Wij nemen bijna het hele assortiment af. Alles is super vers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, dat merk je gewoon echt. Veel groothandels hebben een ruimer assortiment, zij doen de gerookte producten ‘er bij’. Bij Jacob van Jan ligt de focus op gerookte vis en daarin zijn zij dé specialist.”
Klantverhaal: Koelewijn Vishandel
Zeevishandel De Botter
“Bij Jacob van Jan nemen wij een mooie range van producten af. Van Hollandse garnaaltjes en rivierkreeftjes tot prachtige zalmen en gerookte paling. Ook kloppen we voor hele makrelen aan bij Jacob van Jan. Die fileren wij dan zelf, hier in de zaak. We maken daar mooie filetjes van, zodat de klant er thuis direct van kan genieten. In de zomer rook ik regelmatig mooie visproducten voor de zaak. Dat ruikt lekker en trekt klanten naar binnen. Jacob van Jan levert mij de palinkjes reeds rookklaar aan. Dat scheelt mij weer handwerk.”
Klantverhaal: Zeevishandel De Botter