Visspecialist Marc van Mierlo

We spreken met Marc, eigenaar Visspecialist Marc van Mierlo

Toen Marc van Mierlo twaalf jaar was, kwam hij door zijn vader in aanraking met het werken in de vis. Zijn vader had namelijk een bijbaan bij een vishandel op de markt in Eindhoven. Marc vond dat ook leuk, waarna hij besloot om in het weekend ook bij die vishandel te gaan werken. Dat deed hij een aantal jaar tot hij in militaire dienst ging. Maar dat werd hem uiteindelijk niet. In heel wat jaren heeft hij verschillende functies in diverse branches gehad, waaronder bij een visgroothandel. In 2015 besloot Marc om een viswinkel in het ‘Brabantse’ Eindhoven over te nemen. En zo ontstond Visspecialist Marc van Mierlo.

In de viswinkel van Marc verkopen ze diverse soorten ambachtelijk gerookte én verse vis van Jacob van Jan. Benieuwd hoe Marc vanuit Eindhoven bij Jacob van Jan terecht kwam en hoe hij de service van Jacob van Jan ervaart? Hij vertelt er meer over in dit interview.

Van Eindhoven naar Spakenburg

Al vanaf het begin dat Marc zijn eigen viszaak begon, koopt hij verschillende soorten gerookte en verse vis in bij Jacob van Jan. Hoe hij bij Jacob van Jan terecht kwam? “Ik ken Jacob van Jan al sinds de tijd dat ik bij een visgroothandel werkte. Die samenwerking heb ik altijd als positief ervaren. Daarnaast werkte de vorige eigenaar van mijn viswinkel ook al samen met Jacob van Jan en heb ik hen als leverancier zo meegenomen”, vertelt Marc.

De gerookte palingfilet en kreukels gaan het hardst
Visspecialist Marc van Mierlo verkoopt verschillende soorten gerookte en verse vis van Jacob van Jan. “Van gerookte paling- en zalmfilet en makrelen, tot oesters, garnalen, tonijn en kreukels”, vertelt Marc. Welk product van Jacob van Jan het meest verkocht wordt? Hij vertelt: “Dat ligt aan het seizoen, maar over het algemeen gaan de gerookte palingfilet en kreukels het hardst.” 

“Bij Jacob van Jan zijn de lijnen kort en word je goed behandeld.”

De service is hartstikke goed

Marc is erg te spreken over de service van Jacob van Jan. “Die is gewoon hartstikke goed. Bij Jacob van Jan ben je geen nummer. Daarnaast zijn de lijnen kort en word je goed behandeld. Heb je net als ik niet een megagrote viszaak, maar heb je wel een speciale soort vis nodig? Ook dat regelen ze voor je, zonder dat je veel kilo’s moet afnemen. Dat vind ik superfijn. Ik raad Jacob van Jan dan ook zeker aan andere visspecialisten aan”, sluit Marc af.

Ben je benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Visspecialist Marc van Mierlo vind je terug in Eindhoven op Schootsestraat 172.

Dinsdag | 09:00 tot 18:00
Woensdag
| 09:00 tot 18:00
Donderdag
| 09:00 tot 18:00
Vrijdag
| 09:00 tot 18:00
Zaterdag
| 09:00 tot 17:00