Onze rokerij

Aandacht & Ambacht, al meer dan 100 jaar

Wij zetten ons in voor kwaliteitsvis. Geen opsmuk, alleen maar vis, zout en rook. Net zoals overgrootvader Jacob, de zoon van Jan, deze traditie rond 1900 is gestart. Meer is er in onze ogen ook niet nodig om het lekkerste uit een vis te halen.

Vis, zout en rook

In Bunschoten-Spakenburg en omgeving staat Jacob van Jan bekend om zijn gerookte paling. De heerlijke smaak van onze paling is zo’n succes, dat we deze aanpak met alleen natuurlijke ingrediënten ook gebruiken om allerlei andere soorten vis te roken. Denk aan haring, zalm, makreel en forel. Het roken van de vis doen we allemaal in eigen huis, met de aandacht en zorg die het verdient. Zo lekker, vers en puur mogelijk – opdat u de beste smaaksensatie kunt beleven!

Paling

Onze oorsprong gaat terug naar het roken van paling. In meer dan 100 jaar hebben wij ons meer en meer ontwikkeld en hebben de kunst van het roken steeds beter gemaakt. Wij kunnen wel stellen dat gerookte paling onze specialiteit is.


Palingfilet

Onze palingfilet is van de beste kwaliteit. Uit onze eigen rokerij, met de hand gefileerd door onze specialisten. Dit is een echt en puur Hollands product. Wij roken onze paling met alleen zout en rook. Samen met ons vakmanschap maken wij zo de perfecte palingfilet!

Met het kopen van deze gerookte paling draagt u bij via het ESF bij aan het verbeteren van de palingstand.

Makreel

Naast het roken van paling hebben wij ons jaren terug gespecialiseerd in het roken van makreel. Wij kunnen inmiddels wel stellen dat wij op het gebied van makreel behoren tot de beste van Nederland. Klanten uit heel Nederland komen speciaal naar ons toe voor deze perfect gerookte makrelen. 

Top kwaliteit in verschillende maten, 8-9 stuks (per 4 kg) tot 12 stuks (per 4 kg). Eventueel zelfs per stuk vacuum voor u verpakt.


Makreelfilet, handgesneden

Naast het roken van de hele makreel, maken wij van dit product ook handgesneden makreelfilets. Een absoluut TOP product!

De vers gerookte makreel wordt door onze specialisten met de hand uitgesneden, alle graatjes worden verwijderd, vervolgens worden ze per stuk ingepakt in folie en verpakt in een MAP verpakking van ongeveer 1,25 KG.

Met dit product maakt u echt onderscheid.Kwaliteit en vakmanschap komen samen in onze handgesneden makreelfilets!

Zalm

Naast het roken van paling en makreel zijn wij heel actief in het roken van zalm.

Moten warm gerookte zalm, per stuk vacuüm verpakt, warm gerookte zalmbuiken en natuurlijk ook hele zijdes warm gerookt, met of zonder pepers, netjes vacuüm verpakt. Eventueel verpakt in een mooie geschenkdoos. Naast de warm gerookte zalmproducten hebben wij ook een breed assortiment aan koud gerookte zalmproducten in verschillende kwaliteiten. Van een prijstechnisch zeer interessant product tot gewoon de allerhoogste kwaliteit langgesneden koud gerookte zalm.

De koud gerookte zalm is verkrijgbaar per 100 gram, 200 gram of 500 gram.

Forel

Ook vers gerookte forelfilet behoort tot ons assortiment, zowel als verpakking van 125 gram als ook 500 gram. Wilt u onderscheid maken? Juist, probeer dan eens dit verse product.

Huis gemaakte salades


Van onze gerookte producten maken wij ook volledig in eigen huis ontwikkelde salades, onze makreel pikantje en de warm gerookte zalmsalade. Volledig uit de keuken van Jacob van Jan. Met deze salades maakt u onderscheid, niet te koop bij onze concurrenten en zeker niet te koop in de supermarkt. Kijk, zo maakt u onderscheid als echte visspecialist!

Ons unieke netwerk

Onze verse, ambachtelijke producten worden al in tal van viskramen en -winkels verkocht. Waarom zij zo blij zijn met onze producten en de samenwerking? Wij kopen zelf al onze grondstoffen in en werken met gespecialiseerde bedrijven en vakmensen samen. In alles wat wij doen, staan uw wensen voorop.