Ru-vis

We spreken met Ruud van Diermen, mede-eigenaar van Ru-vis.

Ruud van Diermen: “Ru-vis is gevestigd in Winkelcentrum De Hamershof in Leusden. Daarnaast hebben we twee verkoopwagens. We helpen en begroeten klanten altijd met een lach, zijn breed georiënteerd en richten ons vooral op speciaal-producten. Een van de redenen dat wij met producten werken van Jacob van Jan!”.

Dankzij Jacob van Jan verkopen wij geen ‘nee’ aan onze klanten!

“Eigenlijk nemen wij alle producten af bij Jacob van Jan. Dus zowel haring, paling, zalm en makreel als de schaal- en schelpdieren van Klaas Puul. Alles van even goede kwaliteit. Daarnaast kopen wij ook nog steeds spekbokking en harde bokking. Jacob van Jan is één van de weinige die dit soort producten nog maakt. Het zijn relatief ‘oude’ producten maar wij hebben er nog steeds klanten voor. Dankzij Jacob van Jan hoeven we aan hen geen ‘nee’ te verkopen. Klanten weten dat het bij ons verkrijgbaar is!

Jacob van Jan levert gewoon super mooie producten!

Henk: “Ruud is een rasechte ondernemer, altijd bezig met nieuwe dingen. Ze voorzien bijvoorbeeld ook in buffetten en relatiegeschenken. Daardoor worden wij continu uitgedaagd om mee te denken met de organisatie en dat maakt het voor ons erg leuk met hen te werken!”

We zijn al zo’n 65 jaar klant

“Wij zijn al zo’n 65 jaar klant bij Jacob van Jan. Mijn vader werkte al samen met de opa van Henk. Hij kocht dan paling op de veiling en liet het roken bij Jacob van Jan. Vroeger draaide het hoofdzakelijk om paling. Tegenwoordig roken ze veel meer producten. Gerookte makreel is bij ons een echte bestseller en palingfilet verkopen we ook heel veel”.

Een samenwerking waarbij we precies van elkaar weten wat we willen

“In al die jaren hebben we een behoorlijke band opgebouwd. Ons bedrijf zit vlakbij, we zijn buren en zien elkaar regelmatig. We werken al zo lang samen dat we heel goed weten wat we aan elkaar hebben en wat we van elkaar willen. Jacob van Jan is een goed bedrijf. Ze voorzien ons op een heel nette manier van producten. En daar komt bij dat ze ook nog acties organiseren voor ons als klant! Wat wil je nog meer?”.

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.