Visburgt

We spreken met Burgitte, eigenaresse Visburgt

Na heel wat jaren voor een baas in de vis te hebben gewerkt, opende Burgitte Schreuder in 2019 haar eigen viskraam: Visburgt. Waar zij startte met één verkoopwagen, waren dit er in 2020 al twee. Vandaag de dag is Visburgt een moderne zaak met een wisselend assortiment in verse en gebakken vis, salades en belegde broodjes.

Met haar jonge team van enthousiaste medewerkers, helpt Burgitte jou aan de lekkerste producten, waaronder de gerookte vis van Jacob van Jan. Benieuwd welke gerookte vis dé favoriet is onder de klanten van Burgitte? Ze vertelt je er alles over!

Goede gerookte vis én service

“Mijn vorige werkgever kocht de gerookte vis altijd al bij Jacob van Jan. En omdat de vis en service altijd goed waren, ben ik nu zelf ook klant”, vertelt Burgitte.

Gerookte makreel en palingfilet zijn de bestsellers

Alle gerookte vis die Burgitte verkoopt, komt bij Jacob van Jan vandaan. Haar bestseller(s)? “De gerookte makreel én palingfilet. Sinds wij de gerookte makreel gratis voor onze klanten zijn gaan schoonmaken, is de verkoop flink gestegen. Zij zijn er echt dol op. Net als de palingfilet van Jacob van Jan. Als ik één keer ergens anders mijn gerookte palingfilet vandaan haal, proeven mijn klanten dat gelijk”, vertelt Burgitte.

“Als ik één keer ergens anders mijn gerookte palingfilet vandaan haal, proeven mijn klanten dat gelijk.”

Jacob van Jan staat dicht bij de klant

Burgitte is zeer tevreden over Jacob van Jan. “Naast dat ik de prijskwaliteitverhouding erg goed vind, is bij Jacob van Jan één telefoontje al genoeg. Ze staan altijd voor je klaar en werken oplossingsgericht. Het hele team. Ze doen het echt samen en weten wat er gebeurt. Ze staan dicht bij hun klanten en denken altijd met je mee. De combinatie van kwaliteit en service vind ik bij Jacob van Jan heel sterk. Ik raad ze dan ook zeker aan anderen aan”, sluit Burgitte af.

Ben je benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Je vindt Viskraam Visburgt van dinsdag tot en met zaterdag terug in de gemeente Barneveld:

Dinsdag | Barneveld – Jansen Tweewielers – 10.00-18.00
Woensdag | Barneveld – Jumbo Buru – 10.00-18.00
Wekerom – Bij supermarkt de Coop – 10.00-18.00
Donderdag | Voorthuizen – Verpleeghuis Avondrust – 10.00-13.00
Donderdag |Kootwijkerbroek – Bloemsierkunst van Dijk – 14.00-18.00
Vrijdag | Barneveld – De Welkoop – 10.00-18.00
Vrijdag | Barneveld – Harselaar t.h.v. Bettink Serviceteam – 10.00-13.00
Vrijdag | Elspeet – Bij de Plus – 14.30-18.00
Zaterdag | Kootwijkerbroek – Bloemsierkunst van Dijk – 10.00-17.30
Zaterdag | Elspeet – Bij de Plus – 10.00-15.00