Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Visspecialiteiten Klaas-Jan & Arie

We spreken met Klaas-Jan de Graaf, eigenaar van Visspecialiteiten Klaas-Jan & Arie

25 jaar geleden richtte Arie, de vader van Klaas-Jan, Visspecialiteiten Arie de Graaf en zoon op. Sinds 2015 is Klaas-Jan vennoot en heet de ambulante vishandel: Visspecialiteiten Klaas-Jan en Arie. Hoe hij daar inrolde? “Op mijn zeventiende kwam ik bij mijn vader in de zaak werken. Ik ben er eigenlijk zo ingerold en sindsdien is het mijn passie geworden. Ik zou niets anders meer willen”, vertelt Klaas-Jan.

In de ambulante vishandel van Klaas-Jan verkopen ze ook gerookte vis van Jacob van Jan. Denk aan gerookte markelen, paling en warm- en koud gerookte zalm. Benieuwd of zij Jacob van Jan ook aan anderen aanraden? Lees dan snel verder!

Al 25 jaar klant bij Jacob van Jan

“Sinds de oprichting van de zaak koopt mijn vader zijn gerookte vis al bij Jacob van Jan. Dat is dus nu al zo’n 25 jaar”, vertelt Klaas-Jan. Hij vervolgt: “Dat betekent dan ook dat wij erg tevreden met de producten van Jacob van Jan zijn. En niet alleen wij, ook onze klanten. De gerookte makreel is onder onze klanten dé favoriet!”

“De gerookte makreel is onder onze klanten dé favoriet!”

Jacob van Jan is écht een ambachtelijke rokerij

Of Klaas-Jan Jacob van Jan aan anderen aanraadt? “Absoluut. Jacob van Jan is écht een ambachtelijke rokerij die niet alleen kwaliteitsproducten verkoopt, maar ook met je meedenkt. Mocht er iets verkeerd gaan dan lossen zij dat áltijd op. De service van Jacob van Jan is gewoon top! Anders zijn we natuurlijk niet al 25 jaar klant.”

Bent je benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

U vindt Visspecialiteiten Klaas-Jan & Arie op de volgende plekken en dagen terug:

Dinsdag | Velserbroek
Woensdag | Hilversum
Donderdag | Castricum
Vrijdag | Heemskerk
Zaterdag | Nieuwegein