Verse stoofpaling | Volop verkrijgbaar | Bestel ze direct! 

R. Koelewijn & Zoon

We spreken met Elbert-Jan Koelewijn, eigenaar van R. Koelewijn & Zoon.

R. Koelewijn & Zoon is een ambulante visspecialist die vooral in midden- en west Nederland op negen verschillende markten handel verkoopt. Ze staan in Haarlem, Dronten, Zeist, Emmeloord, Amstelveen, Almere en Zutphen. Het bedrijf heeft twee bakwagens en twee markavans.

Een samenwerking van 35 jaar

Elbert-Jan: “We werken al met Jacob van Jan zolang ik mij kan heugen. Mijn vader heeft destijds voor Jacob van Jan gekozen. We bestaan inmiddels 35 jaar dus we werken nu denk ik zo’n 35 jaar samen. Mijn vader heeft zijn bedrijf op zijn 65ste aan mij overgedragen en ik ben ook bij Jacob van Jan gebleven.

”Jacob van Jan in één woord? Perfectie!”

Henk: “De samenwerking met R. Koelewijn & Zoon verloopt heel soepel. Elbert-Jan houdt een kleine voorraad met onze gerookte visproducten aan, die hij een aantal keer per week aanvult. Zo grijpt hij nooit mis en hij heeft altijd verse producten!”

Jacob van Jan denkt met je mee

Elbert-Jan: “Als ik Jacob van Jan zou moeten omschrijven in één woord dan is dat ‘perfectie’. De jongens die bij Jacob van Jan werken steken hun nek voor je uit. Ik kan altijd op hen terugvallen. Ze denken met mij mee en leveren uitstekende service. Bijvoorbeeld als ik een bepaalde actie of aanbieding wil doorvoeren. Of als een product dat ik veel afneem bijna op is, dan nemen ze het initiatief om even te bellen en te informeren of ik het product nog nodig heb zodat ze het apart kunnen houden. Gewoon écht super!”.

Jacob van Jan voor grote én kleine visboeren

Elbert-Jan: “Persoonlijk raad ik Jacob van Jan aan voor iedere visspecialist. Simpelweg omdat ze heel goede producten leveren, perfecte service bieden en altijd afspraken nakomen. Jacob van Jan is constant aan het innoveren met nieuwe producten zoals bijvoorbeeld het diepvriesassortiment. Heb je een paar zakken garnalen nodig? Dan kan dat gewoon!”.

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.