Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Zeevishandel De Botter

We spreken met Reinier Zijl, eigenaar Zeevishandel De Botter

“Wij bieden een uitgebreid assortiment aan heerlijke, met liefde gemaakte visschotels. Hier maken we echte kunstwerken van. Bij Zeevishandel De Botter staan de kwaliteit en versheid van de vis voorop. Rokerij Jacob van Jan maakt dat voor ons mede mogelijk.”

Al 33 jaar klant

“In 1984 opende mijn vader de deuren van Zeevishandel De Botter op de Planetenbaan in Bilthoven. Hij zocht toen naar een prettige partner voor kwalitatief goede vis en vond Jacob van Jan. Onze samenwerking gaat dus al behoorlijk wat jaartjes terug. Waarom wij Jacob van Jan al 33 jaar lang trouw blijven? Dankzij de mooie ambachtelijke producten, het proactieve karakter en de korte lijntjes. Dat verveelt nooit!”

Onze samenwerking kent ruim 33 jaar historie!

Henk Koelewijn: “Onze samenwerking gaat al jaren terug. Naar volle tevredenheid. Reinier ken ik als een hele serieuze, maar ook enthousiaste ondernemer. Echt een vakman, die weet wat hij doet. En niet onbelangrijk, hij is een gezellige vent.”

Van Hollandse garnaal tot gerookte paling

“Bij Jacob van Jan nemen wij een mooie range van producten af. Van Hollandse garnaaltjes en rivierkreeftjes tot prachtige zalmen en gerookte paling. Ook kloppen we voor hele makrelen aan bij Jacob van Jan. Die fileren wij dan zelf, hier in de zaak. We maken daar mooie filetjes van, zodat de klant er thuis direct van kan genieten. In de zomer rook ik regelmatig mooie visproducten voor de zaak. Dat ruikt lekker en trekt klanten naar binnen. Jacob van Jan levert mij de palinkjes reeds rookklaar aan. Dat scheelt mij weer handwerk.”

Vers en persoonlijk

“Waar grote leveranciers vaak gaan voor opschaling en snelheid, gaat Jacob van Jan voor vers. De vis is daarmee simpelweg beter en lekkerder bij Jacob van Jan. Daarbij denkt deze partner proactief mee over nieuwe producten. Regelmatig klopt Jacob van Jan aan met een nieuw idee. Zo kregen wij dankzij Jacob van Jan onlangs nog de kans om Makreel pikantjes te verkopen. Dat werd een heuse bestseller. Over de producten heb ik dus nooit te klagen. Ook niet over de communicatie trouwens. Die verloopt vlot en persoonlijk. De lijntjes zijn kort, daar houd ik van. Of ik Jacob van Jan aanraad bij anderen? Wat denk je zelf? Absoluut!”

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!