Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Visspeciaalzaak Nick

We spreken met Nick te Wierik, eigenaar van visspeciaalzaak Nick

Sinds 2,5 jaar is Nick trotse eigenaar van zijn eigen viswinkel – Visspeciaalzaak Nick – in Druten (20 kilometer onder Ede). Nick werkt al jaren in de vis. Voordat hij voor zichzelf begon werkte hij in Goesbeek, in de winkel van zijn vader. Hij werd geattendeerd op het pand dat vrijkwam in Druten en pakte de kans om zijn eigen viswinkel te openen. Een keuze die hem tot op de dag van vandaag zeer goed bevalt! Voor zijn speciaalzaak koopt hij een aantal producten in bij Jacob van Jan. Onder andere makreel, haring, zalm en paling in verschillende vormen. De gerookte palingfilet en makreelfilet lopen bij hem het beste.

Op advies terecht gekomen bij Jacob van Jan

Nick te Wieirk: “Ik ben nu ongeveer twee jaar klant bij Rokerij Jacob van Jan. Het kwam eigenlijk door mijn vader dat ik voor Jacob van Jan heb gekozen. Mijn vader vertelde mij dat kwaliteit en service hier heel hoog liggen en adviseerde mij contact op te nemen met de Rokerij. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Henk Koelewijn en is hij met collega Roel bij mij op de zaak langsgekomen. We hebben gesproken over levering, kwaliteit en service. Sindsdien levert Jacob van Jan één keer per week gerookte vis bij ons!”

”De kunst van Jacob van Jan!”

Henk Koelewijn: “Nick is een enthousiaste, jonge ondernemer met wie we fijn samenwerken. Hij koopt bij ons een breed assortiment en staat ook open voor nieuwe producten. De feedback die we van hem krijgen helpt ons om onze kwaliteit beter te maken. Zo staan we samen sterk!”

Precies goed gerookt

Nick te Wierik: “De producten van Jacob van Jan bevallen mij heel goed. Soms is het bij gerookte vis het geval dat het net doorgerookt of net iets te zout is. Bij Jacob van Jan is het gewoon precies goed gerookt. En dat is wat mijn klanten willen! Vis roken is een kunst en juist die kunst heeft Jacob van Jan in de vingers. Ik zeg: lekker zo doorgaan!”.

Ongekende service

Nick te Wierik: “Over de service van Jacob van Jan wil ik graag iets vertellen. De service is namelijk in één woord: TOP. Ze leveren één keer per week onze vis en dat gaat eigenlijk altijd goed. Het is tot nu toe één keer voorgekomen dat er iets mis was met de levering maar dit werd direct opgelost. Dat vertrouwen is gewoon zo ontzettend fijn. Jacob van Jan denkt met ons mee. Als ik te kort kom in mijn winkel komen ze dit alsnog langsbrengen. Ik raad al mijn viscollega’s aan samen te werken met Jacob van Jan want ik ben onwijs tevreden!”.

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.