Verse stoofpaling | nu met 20% korting! | Bestel ze direct! 

Omschrijving

Samen SPKNBRG en Rokerij Jacob van Jan slaan de handen ineen. De Palingrookwedstrijd 2.0 (het thuisroken) en de Palingrookwedstrijd op het Spui worden één groots evenement! En dat gaan we doen op vrijdag 30 augustus. Zet die datum dus vast in je agenda.

De thuisrokers roken in principe ‘gewoon’ thuis, de wedstrijdrokers doen dat op het plein. Maar, de beoordeling en prijsuitreiking van beide vindt op het Spuiplein plaats, zodat we met alle rokers een gezellige avond kunnen organiseren. Er zijn dus twee categorieën; ‘thuis wedstrijdrokers’ en ‘commerciële wedstijdrokers’.

Na de prijsuitreiking hopen we dat iedereen nog even blijft napraten en nagenieten. Een gezellige drukte met een glas en een beetje muziek.
Op 30 augustus staat ons hele dorp dus in het teken van het roken. De details volgen nog, maar het evenement zal tussen 14.00 en 20.00 plaatsvinden. Wij hebben er nu al zin in en wij hopen jullie ook!

Meld je nu aan!

Palingroken 2024 – we doen het samen!

Vrijdag 30 augustus 2024! De Palingrookwedstrijd 2.0 (het thuisroken) en de Palingrookwedstrijd op het Spui worden één groots evenement!

€ 15,00
Kenmerken
30 augustus 2024
14:00 - 20:00
Het Spui